cartofi taranesti 2


Ingrediente
  • 4 cartofi
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura mica marar
  • 3 catei usturoi
  • ulei de masline
  • 50 gr unt
  • sare, delicat
  • Mod de preparare
Cartofi se taie bucati mari apoi se pun la fiert cu sare si un pic de delicat. Usturoiul se taie feliute. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul si untul apoi se adauga usturoiul si se "ameteste" un pic, apoi ardeiul taiat cubulete. cind s-au inmuiat se adauga cartofii, se mai amesteca in tigaie cu grija sa nu se sfarime. La final se pune mararul tocat.

Comentarii

  1. imi plac asa mult cartofii taranesti! Promit sa incerc cat mai repede reteta ta. Vad ca tu ai pus si marar, si ardei... yummyy Pana acum eu faceam cartofii dupa o reteta similara uneia de pe culinar.bzi.ro O sa-ti zic cum mi-au iesit ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu