Inrediente
-4 fileuri de piept pui
-2 linguri miere
-1 lingura sos soia
-1 lingura otet balsamic
-sare, piper
-4 fileuri de piept pui
-2 linguri miere
-1 lingura sos soia
-1 lingura otet balsamic
-sare, piper
Garnitura:
amestec de legume
-cartofi gratinati cu parmezan
Mod de preparare
Carnea de pui se cresteaza .
Mod de preparare
Carnea de pui se cresteaza .
Garnitura
1.Cartofi gratinati cu parmezan
Se curata cartofii de coaja si se taie felii de marimi porivite se aseaza intr-un vas rezistant la temeratura ridicata , se stropesc cu ulei si se condimenteaza fiecare srat de cartofi ci sare si piper si desigur cu parmezan ras. Se acopera totul cu staniol si se da la cuptor 35 min apoi se ia staniolul si se mai lasa 10 min sa prinda o crusta.
2. Amestec de legume.
Comentarii
Trimiteți un comentariu