Pui cu sos de soia, ghimbir si susan



Ingrediente
-Pulpe de pui
-100 ml sos soia
- 1lingura miere
-1 radacina de 4 cm ghimbir
-1 lingurita coriandru
-susan
- piper
Garnitura :
- 150 gr ceasca orez
- 1 morcov
-1 ardei gras rosu
- delikat

MOD DE PREPARARE

Pulpele se spala si se usuca pe un prosop. Se face un amestec din sos soia, coriandu, ghimbir tocat, miere si piper.

  1. Intr-un vas yena se aseaza pulpele se toarna amestecul si se da la cuptor 35-40 min.
  2. Garnitura: se taie cuburi morcovul si ardeiul gras, se pune intr-o ola un pic de ulei se calesc foarte putin legumele si se pune patru parti de apa(cu aceeasi masura ca si orezul)cand fierbe se pune orezul si se lasa sa fiarba pana scade apa.

Comentarii