Pui crispy rapid

Cu siguranta ati facut si voi pui crispy, e greu sa ai rezisti :), mai nou piticul meu a devenit fan, asa ca va prezint varianta mea rapida, facuta la cupor, in numai 30 min sunt gata.


-1 piept de pui
-sare
-200 gr fulgi de porumb
-2 oua
-faina 3 linguri
-1 lingura tajine
-jumate de lingurita boia afumata
-susan(optional)

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul de pui. Eu il tai in doua, apoi fiecare bucata in trei si dupa care fiecare parte in doua pe orizontal. Se condimenteaza.
Fulgii de porumb ai maruntim la robot. Ouale se bat si se amesteca cu putina sare.

Trecem fiecare bucata de carne prin faina, după care prin oua iar la final prin fulgi de porumb. Într-o tava se pune o bucata de hartie de copt(sau nu) se unge cu ulei si se aseaza bucatile de carne. Se dau la cotor pentru 25 min.  220 C sau pana cand se rumenesc frumos.

Se servesc alaturi de un sos de iaurt cu usturoi,sau cu ce va place voua.

Garniturile pot fi variate incepand de la cartofi pai, piureuri, orez,sau legume sotate.

Pofta buna!

Comentarii