Ideala pentru prânz și cina aceasta supa am făcut-o în 10 min la oala sub presiune. Da, recurg la oala când sunt în lipsa de timp, cea mica vrea cât mai repede afara iar eu nu am nimic pentru prânz . Sa va spun ca a cerut porție dubla?
Ingrediente
Pentru 1 litru și jumătate de apa am folosit :
2 morcovi mici
1 pastarnac
1 felie de telina
2 kapia mari sau 3 potriviți
1 ardei galben
3 linguri ulei de măsline
1 ceapa mica
Sare
4 frunze busuioc
Parmezan ras( opțional la servire)
Mărar și pătrunjel
Opțional 3 linguri de orez după se ați pasat legumele, dar în acest caz timpul de fierbere se dubleaza.
Mod de preparare
Legumele se curata și se spala după care se taie felii se adaugă apa și se pun la fiert în oala sub presiune timp se 10 minute. După care se pasează cu ajutorul mixerului vertical, se adaugă ulei, sare după gust, și verdețurile tocate.
Daxa doriți o supa mai consistenta după pasăre adăugați orezul spălat în prealabil și lăsați sa fiarbă încă 10 min sau pana este gata.
Se servește simplu sau cu parmezan ras.
Un deliciu!
! Dacă dispuneți de mai mult timp puteți coace în prealabil ardeii kapia.
Ingrediente
Pentru 1 litru și jumătate de apa am folosit :
2 morcovi mici
1 pastarnac
1 felie de telina
2 kapia mari sau 3 potriviți
1 ardei galben
3 linguri ulei de măsline
1 ceapa mica
Sare
4 frunze busuioc
Parmezan ras( opțional la servire)
Mărar și pătrunjel
Opțional 3 linguri de orez după se ați pasat legumele, dar în acest caz timpul de fierbere se dubleaza.
Mod de preparare
Legumele se curata și se spala după care se taie felii se adaugă apa și se pun la fiert în oala sub presiune timp se 10 minute. După care se pasează cu ajutorul mixerului vertical, se adaugă ulei, sare după gust, și verdețurile tocate.
Daxa doriți o supa mai consistenta după pasăre adăugați orezul spălat în prealabil și lăsați sa fiarbă încă 10 min sau pana este gata.
Se servește simplu sau cu parmezan ras.
Un deliciu!
! Dacă dispuneți de mai mult timp puteți coace în prealabil ardeii kapia.
Comentarii
Trimiteți un comentariu